Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τις αλλαγές της κράτησής σας, στέλνοντας ένα email στο info@vipthessaloniki.gr, εφόσον είναι τουλάχιστον 24 ώρες πριν από τη μεταφορά σας και οι αλλαγές δεν συνεπάγονται πρόσθετες χρεώσεις. Εάν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις, θα ενημερωθείτε και εάν τις αποδεχτείτε, μπορείτε να τις πληρώσετε με τους τρόπους πληρωμής της εταιρείας μας.

Μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε από τις μεταφορές σας ή ολόκληρη την κράτηση σας στο διαδίκτυο στέλνοντας ένα email στο info@viptaxithessaloniki.gr Οι ακυρώσεις που έγιναν με προειδοποίηση άνω των 24 ωρών επιστρέφονται εξ ολοκλήρου. Καμία επιστροφή χρημάτων για ακυρώσεις που έχουν παραληφθεί λιγότερο από 24 ώρες πριν από το χρόνο μεταφοράς. Για κάθε περίπτωση, μπορείτε να ενημερωθείτε για την πολιτική ακύρωσης στους όρους χρήσης της εταιρείας μας.

Ο οδηγός μας αφού ελέγξει και διαπιστώσει από τα στοιχεία που μας δώσατε (αριθμό πτήσης, αριθμό αμαξοστοιχίας, τρένου, πλοίου) ότι έχετε φτάσει, θα περιμένει 30 λεπτά. Εάν κάποιος συνεπιβάτης σας περιμένει κάποια αποσκευή θα συνιστούσαμε ένα μέλος της παρέας σας να βρεθεί με τον οδηγό έτσι ώστε να είναι ενήμερος για την καθυστέρηση. Σε κάθε περίπτωση είναι καλό να έχετε ανοιχτό το κινητό τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει για να μπορεί ο οδηγός να επικοινωνήσει μαζί σας.

Εάν έχετε αφήσει ένα αντικείμενο στο όχημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως και θα ελέγξουμε αν το αντικείμενο βρέθηκε στο όχημα. Αν το αντικείμενο βρέθηκε, θα κανονίσουμε την επιστροφή ή τη συλλογή του με courier.

Από το αεροδρόμιο

Στις περισσότερες περιπτώσεις ο οδηγός μας θα σας περιμένει έξω από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου, αφού έχετε πριν πάρει εσείς και οι συνεπιβάτες σας τα προσωπικά σας αντικείμενα από των χώρο αποσκευών. Ο οδηγός θα κρατάει μια πινακίδα με το όνομα του επιβάτη που μας δηλώσατε.

Από το σταθμό τρένων

Στις περισσότερες περιπτώσεις ο οδηγός μας αφού ελέγξει την αποβάθρα στην οποία φτάνει η αμαξοστοιχία που μας έχετε δηλώσει θα σας περιμένει ακριβώς στο σημείο που θα φτάσει το τρένο σας. Ο οδηγός θα κρατάει μια πινακίδα με το όνομα του επιβάτη που μας δηλώσατε.

Από το σταθμό λεωφορείων

Στις περισσότερες περιπτώσεις ο οδηγός μας θα σας περιμένει ακριβώς στο σημείο που θα φτάσει το λεωφορείοσας αφού πρώτα ελέγξει την αποβάθρα στην οποία φτάνει. Ο οδηγός θα κρατάει μια πινακίδα με το όνομα του επιβάτη που μας δηλώσατε.

Από το λιμάνι

Στις περισσότερες περιπτώσεις ο οδηγός μας θα σας περιμένει έξω από την πύλη στην οποία φτάνει το πλοίο που μας έχετε δηλώσει, κρατώντας μια πινακίδα με το όνομα του επιβάτη.

Από ξενοδοχείο

Εάν έχετε επιλέξει ως σημείο συνάντησης το ξενοδοχείο που διαμένετε. Ο οδηγός μας θα σας περιμένει στο χώρο υποδοχής Lobby του ξενοδοχείου.

Από σπίτι ή προσωπική διεύθυνση

Εάν το σημείο συνάντησης είναι συγκεκριμένη διεύθυνση, ο οδηγός θα βρίσκεται έξω από το αριθμό που μας δηλώσατε κατά την κράτηση.


Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα σας σταλεί mail με το αντίγραφο της κράτησης σας. Είναι καλό για να αποφύγετε τυχόν λάθη να έχετε εκτυπωμένη την κράτηση και να την δώσετε στον οδηγό που θα σας περιμένει. Επίσης μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας το τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει για να μπορέσει να επικοινωνήσει ο οδηγός μαζί σας σε περίπτωση που δεν μπορεί να σας βρεί.

Το Viptaxithessaloniki δέχεται όλες τις κρατήσεις που έρχονται 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη μεταφορά. Σε περιπτώσεις που θέλετε να κάνετε κάποια κράτηση σε χρόνο μικρότερο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 24ωρης εξυπηρέτησης για να δούμε εάν μπορούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας.

Αν δεν μπορείτε να βρείτε την πόλη / την περιοχή στην οποία βρίσκεται το κατάλυμά σας στην αναπτυσσόμενη λίστα στην κεντρική σελίδα του ιστότοπού μας, μπορείτε εύκολα να ζητήσετε μια προσφορά και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας εξυπηρετήσουμε.

Δεν υπάρχει κάποιο παραπάνω κόστος για αυτή την μεταφορά. Το μόνο που χρειάζεται είναι κατά τον τρίτο βήμα της κράτησης σας να μας το γνωστοποιήσετε. Το αναπηρικό αμαξίδιο θα πρέπει να είναι πτυσσόμενο και να μπορεί να μπαίνει στον χώρο των αποσκευών. Εάν έχετε κάποιο ενδοιασμό είναι προτιμότερο να κάνετε κράτηση για ένα μεγαλύτερο όχημα.

Ναι. Παρακαλούμε για να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στο info@viptaxithessaloniki και η εταιρία μας θα σας στείλει το τιμολόγιο για χρήση εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όλοι οι οδηγοί μας είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνονται για τυχόν μικρές καθυστερήσεις και να σας περιμένουν. Εάν η καθυστέρηση υπερβαίνει τις 2 ώρες παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα με την 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης που αναγράφεται στο έντυπο της κράτησης σας.

Εάν ταξιδεύετε με κάποιο κατοικίδιο ζώο, παρακαλούμε να το δηλώσετε στην ειδική φόρμα επικοινωνίας. Σε λιγότερο από 24 ώρες ένας εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα απαντήσει στο αίτημα σας.

Τα οχήματα μας είναι κατασκευασμένα για να δέχονται παιδικά καθίσματα για όλες τις ηλικίες των παιδιών. Κατά το τρίτο βήμα της κράτησης, σας δίνεται η δυνατότητα εάν δεν έχετε το δικό σας προσωπικό κάθισμα να φροντίσουμε να έχουμε το κατάλληλο κάθισμα για εσάς. Το Viptaxithessaloniki δίνει μεγάλη βαρύτητα στην μεταφορά παιδιών έτσι ώστε να τηρούνται όλοι οι επιτρεπόμενοι όροι ασφαλείας. Οι συνεργάτες μας θα φροντίσουν να έχετε ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι.

Σε κάθε όχημα μπορείτε να μεταφέρετε τόσες βαλίτσες και χειραποσκευές όσες είναι και ο αριθμός των επιβατών. Έτσι εάν ταξιδεύτε 4 άτομα μπορείτε να πάρετε μαζί σας 4 βαλίτσες. Οι βαλίτσες αυτές πρέπει να μην υπερβαίνουν τα 70cm ύψος, 47cm πλάτος και 21cm βάθος. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι ο τύπος του οχήματος που έχετε επιλέξει επαρκεί για να μεταφέρει όλες σας τις αποσκευές. Σε διαφορετική περίπτωση είναι προτιμότερο να κάνετε κράτηση για ένα μεγαλύτερο όχημα. Το σημείο αποβίβασης και το σημείο αναχώρησης κατά την επιστροφή θα είναι ακριβώς το ίδιο που έχω δηλώσει; Ναι. Όλες οι μεταφορές της εταιρίας μας είναι ιδιωτικές και θα μεταφέρουμε εσάς και τους συνεπιβάτες σας ακριβώς μπροστά στην διεύθυνση ή στο ξενοδοχείο που μας έχετε δηλώσει. Κατά την επιστροφή ο οδηγός θα σας παραλάβει από το ίδιο σημείο στο όποιο σας άφησε εκτός εάν έχετε δηλώσει κάτι διαφορετικό. Θα ήθελα να μεταφέρω παραπάνω αποσκευές από το επιτρεπτό, να μεταφέρω κάποιον αθλητικό εξοπλισμό ( πέδιλα του σκι, ποδήλατο κ.α). Είναι αυτό δυνατό; Τo Viptaxitheesaloniki κατά το τρίτο βήμα της κράτησης, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε παραπάνω απαιτήσεις όπως η παραπάνω.