Σημαντικές Πληροφορίες

Οι παρακάτω όροι περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας. Σε περίπτωση που δεν κατανοείτε κάποιον όρο, συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γλώσσες:
Η VIPtaxithessaloniki.gr είναι διαθέσιμη στα ελληνικά και στα αγγλικά. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας ωστόσο είναι είναι δυνατή και στα ρώσικα πέρα από ελληνικά και αγγλικά. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των μεταφράσεων των διαδικτυακών τόπων καθώς και των όρων και προϋποθέσεων, ωστόσο σε περίπτωση οποιασδήποτε απόκλισης η ελληνική εκδοχή είναι αυτή που υπερισχύει.


Υπηρεσίες:
Η VIPtaxithessaloniki ενεργεί ως μέσο πραγματοποίησης κρατήσεων υπηρεσιών μεταφοράς στο όνομα του μεταφορέα.
Για να ζητήσετε και να συνάψετε σύμβαση για την υπηρεσία μεταφοράς σας θα πρέπει να μας καλέσετε στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας. Όλες οι κρατήσεις είναι συνετό να πραγματοποιούνται τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη μεταφορά.
Προσπαθούμε, ωστόσο, να εκπληρώσουμε με επιτυχία κάθε αίτημα. Όλες οι αποδεκτές κρατήσεις επισημοποιούνται με την αποστολή φόρμας κράτησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας δίνετε. περίπτωση που το αίτημά σας για μεταφορά είναι ανέφικτο μπορεί να σας προσφερθεί μία εναλλακτική υπηρεσία.


Κόστος μεταφορών και πληρωμή:
Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική, χρεωστική κάρτα, μέσω E-Banking ή μετρητά κατά τη στιγμή της κράτησης σας ή κατά την άφιξή σας στον επιθυμητό προορισμό. Σας δίνονται δυο επιλογές, είτε να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό μέσω τραπέζης με αυτό τον τρόπο, είτε να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα ή σε μετρητά στον οδηγό κατά την μεταφορά σας. Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες. Οι εκδότες των καρτών μας χρεώνουν κάποια έξοδα μεταφοράς τα οποία επωμίζεστε όταν κάνετε την πληρωμή σας.
Όλες οι τιμές που σας ανακοινώνουμε είναι ανά όχημα και όχι ανά άτομο.


Ειδικά αιτήματα:
Αν έχετε οποιαδήποτε ειδικά αιτήματα όπως παιδικά καθίσματα, επιπλέον χώρο αποσκευών, χώρος για μπαστούνια του γκολφ, κλπ, παρακαλούμε ενημερώστε μας κατά τη στιγμή της κράτησης. 


Τροποποιήσεις στην κράτηση σας- Γενικές πληροφορίες:

Κάθε ζητούμενη αλλαγή στην κράτησή σας θα πρέπει να μας αποσταλεί γραπτώς στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@viptaxithessaloniki.gr ή να ενημερωθούμε τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα που δίνονται στην ιστοσελίδα. Τροποποιήσεις, υπό τις προϋποθέσεις που περιγράφονται ανωτέρω, συνετό είναι να γίνονται μέχρι 24 ώρες πριν από την πρώτη προγραμματισμένη μεταφορά σας.
Σε περίπτωση που η αλλαγή στην κράτηση επιφέρει αύξηση του κόστους( διαφορετικός προορισμός, μέγεθος οχήματος, έξτρας κτλ), θα ενημερωθείτε για το επιπλέον κόστος, καθώς και για τον τρόπο που πρέπει να γίνει η πληρωμή του πρόσθετου ποσού.
Εάν η τροποποίηση της κράτησης σας επιφέρει μείωση του συνολικού ποσού, θα σας επιστραφεί η διαφορά, τουλάχιστον 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη μεταφορά σας.
Μέχρι δύο τροποποιήσεις ανά κράτηση επιτρέπονται δωρεάν. Πρόσθετες τροποποιήσεις υπόκεινται σε έξοδα διαχείρισης 10 ευρώ, τα οποία θα πρέπει να καταβληθούν τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την πρώτη προγραμματισμένη μεταφορά σας. Σε περίπτωση που ζητήσετε αλλαγή της κράτησης σας σε λιγότερο από 24 ώρες από την μεταφορά σας, η αλλαγή μπορεί να μην είναι εφικτή.
Ο Μεταφορέας θα παρακολουθεί την ώρα άφιξης του αεροπλάνου σας. Σε περίπτωση που χάσετε την πτήση σας, αναβληθεί ή αλλάξει ο αριθμός της πτήσης θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα.
Όταν το αεροπλάνο σας προσγειωθεί, ο Μεταφορέας είναι υποχρεωμένος να περιμένει μέχρι και 60΄στο σημείο συνάντησης. Εάν νομίζετε πως θα καθυστερήσετε παραπάνω από 60΄, κάποιο μέλος της ομάδας σας θα πρέπει να ενημερώσει τον Μεταφορέα, στην περίπτωση αυτή μπορεί να υπάρξουν πρόσθετες χρεώσεις. Τέλος στην περίπτωση που περάσουν 60΄και κανένας από την ομάδα σας δεν έχει εμφανιστεί,ο μεταφορέας θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω του τηλεφωνικού αριθμού που δώσατε. Εάν δεν μπορέσει και πάλι να επικοινωνήσει μαζί σας, η μεταφορά σας ακυρώνεται και τα χρήματα σας δεν επιστρέφονται.
Σε περίπτωση που το σημείο συνάντησης δεν είναι το αεροδρόμιο, ο Μεταφορέας είναι υποχρεωμένος να σας περιμένει μέχρι και 20΄στο σημείο συνάντησης. Σε περίπτωση που κανείς από την ομάδα δεν εμφανιστεί, θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί στον τηλεφωνικό αριθμό που δώσατε. Εάν ούτε και εκεί μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί σας, η κράτηση ακυρώνεται και τα χρήματα σας δεν επιστρέφονται.
Στην περίπτωση που ο πελάτης δεν μπορέσει να εντοπίσει τον οδηγό, θα πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με την VIPtaxithessaloniki. Σε περίπτωση που δεν έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και δεν είμαστε ενήμεροι για το περιστατικό, η μεταφορά ακυρώνεται και τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται.
Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για τον τύπο οχήματος που θα χρησιμοποιηθεί από τον Μεταφορέα. Ο μεταφορέας έχει το δικαίωμα να αλλάξει το όχημα(πάντα με ένα ίδιας ή μεγαλύτερης κατηγορίας) ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει την μεταφορά σας.
Ο Μεταφορέας, οι οδηγοί και η VIPtaxithessaloniki, διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν να μεταφέρουν κάθε πρόσωπο που είναι ή φαίνεται να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή παράνομων ναρκωτικών ή / και των οποίων η συμπεριφορά θεωρείται ότι ενέχουν απειλή για τον οδηγό, το όχημα ή τους άλλους επιβάτες. Καμία επιστροφή χρημάτων δεν θα γίνει υπό αυτές τις συνθήκες.
Οι επιβάτες δεν επιτρέπεται να καταναλώνουν αλκοόλ σε οποιοδήποτε από τα οχήματα του προμηθευτή. Το κάπνισμα δεν επιτρέπεται, εκτός εάν έχει δοθεί άδεια από τον οδηγό. Όλα τα οχήματα που παρέχονται από τους προμηθευτές είναι πλήρως ασφαλισμένα για τη μεταφορά επιβατών και των απαιτήσεων τρίτων, όπως απαιτείται από την τοπική νομοθεσία. Οι αποσκευές των επιβατών ωστόσο, μεταφέρονται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και καμία ευθύνη δεν μπορεί να γίνει δεκτή για την απώλεια ή ζημιά από την VIPtaxithessaloniki.
Όλα τα οχήματα που χρησιμοποιούνται από τον Μεταφορέα, φέρουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Ακυρώσεις:
Όλες οι αιτήσεις για ακύρωση μιας κράτησης θα πρέπει να υποβάλλονται τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την μεταφορά. Στην περίπτωση που μια κράτηση ακυρωθεί σε λιγότερο από 24 ώρες από την προγραμματισμένη μεταφορά, τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται.
Στην περίπτωση που η κράτηση ακυρωθεί 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη μεταφορά όλο το χρηματικό ποσό της μεταφοράς επιστρέφεται στον πελάτη κατά τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή. Τα έξοδα της τραπεζικής συναλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ανωτέρα βία:
Ανωτέρα βία σημαίνει ότι ούτε εμείς ούτε ο Μεταφορέας θα σας αποζημιώσει αν εμείς ή ο Μεταφορέας πρέπει να ακυρώσει ή να αλλάξει οποιαδήποτε Υπηρεσία, λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων πέρα από τον έλεγχο μας ή του μεταφορέα. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, τα ατυχήματα και τις σχετικές καθυστερήσεις, απρογραμμάτιστες πορείες, διαδηλώσεις και οργανωμένη διαταραχή, αστυνομικές επιχειρήσεις, απρόβλεπτους κινδύνους στον δρόμο, τρομοκρατικές δραστηριότητες και τις συνέπειές της ή την απειλή μιας τέτοιας δραστηριότητας, ταραχές, η πράξη οποιασδήποτε κυβέρνησης ή άλλες εθνικές ή τοπικές αρχές, εργασιακές διαφορές, φυσικών ή πυρηνική καταστροφή, πυρκαγιά, δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή άλλες παρόμοιες καταστάσεις έξω από τον έλεγχο μας ή τον έλεγχο του Προμηθευτή.

Ευθύνες επιβατών:
Ο πελάτης δηλώνει ότι είναι στην νόμιμη ηλικία και με πλήρη χρήση των διανοητικών του ικανοτήτων επιτρέποντας του να συμμορφωθεί με όλες τις νομικές ευθύνες στην παρούσα συμφωνία.
Ο πελάτης κατανοεί και συμφωνεί να ενημερώσει άμεσα την VIPtaxithessaloniki για οποιαδήποτε αλλαγή ή μεταβολή που μπορεί να επηρεάσει την υπηρεσία του όσο το δυνατόν νωρίτερα είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας που παρέχονται.
Ότι οι πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες που χρησιμοποιούν τους ανήκουν και ότι υπάρχουν επαρκή κεφάλαια για να καλυφθεί το κόστος της υπηρεσίας.
Η μεταφορά σας παρέχεται σύμφωνα με τα στοιχεία που έχετε δώσει κατά την διαδικασία της κράτησης. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε ότι όλα τα στοιχεία που έχετε δηλώσει είναι σωστά. Σε περίπτωση ασυμφωνίας θα πρέπει να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό. Εάν η μεταφορά σας δεν μπορέσει να πραγματοποιηθεί λόγω λάθος στοιχείων κατά την διαδικασία της κράτησης ή μη έγκαιρης ενημέρωσης της VIPtaxithessaloniki (τουλάχιστον 24 ώρες πριν την μεταφορά σας), τα χρήματα σας ΔΕΝ επιστρέφονται.
Σε περίπτωση που εκτρέπεται η πτήση σας, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε στην 24ώρη γραμμή βοηθείας μας το συντομότερο δυνατόν, δεδομένου ότι μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς. Παρακαλώ σημειώστε ότι ούτε εμείς ούτε ο Μεταφορέας είμαστε υποχρεωμένοι να καταβάλουμε κάποιο ποσό για τις εν λόγω εναλλακτικές διευθετήσεις. Με την επιφύλαξη των όρων και προϋποθέσεων των αεροπορικών εταιρειών, είναι ευθύνη της αεροπορικής εταιρείας να σας μεταφέρει στο αεροδρόμιο του προορισμού σας.
Σε περίπτωση που η διεύθυνση email σας ή ο αριθμός τηλεφώνου σας αλλάξει, θα πρέπει να μας παρέχετε τις νέες πληροφορίες επαφής σας αμέσως, έτσι ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για οποιοδήποτε θέμα που σχετίζεται με την κράτησή σας.
Κάθε επικοινωνία μαζί σας, θα γίνει μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Γι’ αυτό συνιστούμε να ελέγχετε πάντα το email σας πριν ταξιδέψετε για να διασφαλιστεί ότι δεν έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στην κράτησή σας. Όλες οι ειδοποιήσεις αποστέλλονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας παρείχατε κατά τη στιγμή της κράτησης.
Ο πελάτης πρέπει να διασφαλίσει ότι αυτός και οι συνεπιβάτες του, θα φτάσουν στο αεροδρόμιο τουλάχιστον 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα της πτήσης τους. Είστε υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι η υπηρεσία μεταφοράς πραγματοποιείται σε ημερομηνία και ώρα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της διαδρομής σας.

Πρόβλημα στην μεταφορά σας:
Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την μεταφορά σας, παρακαλούμε να ενημερώσετε τον Μεταφορέα ή να μας καλέσετε χρησιμοποιώντας τους αριθμούς που αναφέρονται στη ιστοσελίδα και εμείς θα προσπαθήσουμε άμεσα να ερευνήσουμε το θέμα και να διορθώσουμε τα πράγματα. Η μη έγκαιρη ενημέρωση μας σε αυτό το στάδιο, θα επηρεάσει την ικανότητα μας να ερευνήσουμε το θέμα καλύτερα, καθώς και τα δικαιώματα σας σύμφωνα με την σύμβαση που έχετε κάνει με τον Μεταφορέα. Έχοντας αυτό κατά νου, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι όλα τα παράπονα πρέπει να στέλνονται γραπτώς στο info@viptaxithessaloniki.gr μέχρι και 15 ημέρες μετά την εκτέλεση της σχετικής διαδρομής.

Παιδιά και άτομα με ειδικές ανάγκες:
Κατά την διάρκεια της κράτησης θα πρέπει να μας υποδείξετε αν ταξιδεύετε με παιδιά. Σας συνιστούμε να φέρετε μαζί σας το σύστημα ασφάλειας των παιδιών σας (παιδικά καθισματάκια, booster) με το οποίο είστε πιο εξοικειωμένοι. Εάν δεν επιθυμείτε να ταξιδέψετε με το δικό σας σύστημα ασφαλείας για παιδιά, μπορείτε να ζητήσετε από τον Μεταφορέα να σας παρέχει ένα κατά τη στιγμή που κάνετε την κράτηση και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του, την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά.
Σε περίπτωση που δεν μας ζητήσετε κάποιο σύστημα ασφαλείας παιδιών, το παιδί σας θα ταξιδέψει με τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτει το όχημα (εφόσον πρόκειται για ταξί, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία 2003/20/ΕC και πάντα στο πίσω μέρος του οχήματος. Ωστόσο εμείς προτείνουμε να ταξιδεύετε πάντα είτε με το δικό σας σύστημα συγκράτησης-ασφαλείας είτε να ζητάτε ένα ανάλογο από τον Προμηθευτή-μεταφορέα.
Σε κάθε περίπτωση, ένα παιδί ή βρέφος υπολογίζεται ως κανονικός επιβάτης.
Άτομα με ειδικές ανάγκες, όπως άτομα με αναπηρικά προβλήματα και αναπηρικό αμαξίδιο, θα πρέπει να το αναφέρουν στην κράτηση τους και να διασφαλίζουν ότι το όχημα που επιλέγουν είναι κατάλληλο για τις ανάγκες τους. Επίσης, θα πρέπει να μπορούν να μπουν μόνοι τους στο όχημα ή με την βοήθεια των συνεπιβατών τους.

Αποσκευές:
Κάθε επιβάτης δικαιούται να έχει μαζί του μια βαλίτσα με μέγιστο συνδυασμένο μέγεθος 150εκ. (μήκος + πλάτος +ύψος) καθώς και χειραποσκευές όπως μικρές τσάντες και τσάντες χειρός, εκτός από την περίπτωση που κατά την διαδικασία της κράτησης έχουν οριστεί και επιπλέον αντικείμενα. Οι αποσκευές θα πρέπει να αναφέρουν επάνω τα στοιχεία του ιδιοκτήτης τους καθώς και την διεύθυνση προορισμού που ιδιοκτήτη.
Οποιαδήποτε υπέρβαση στις αποσκευές θα πρέπει να δηλωθεί κατά την διαδικασία της κράτησης. Ο πελάτης, είναι υπεύθυνος για τυχόν επιπλέον έξοδα που προκύψουν, σε περίπτωση που χρειαστούν συμπληρωματικά οχήματα να μεταφέρουν τις επιπλέον-μη δηλωθείσες αποσκευές.
Με την αποδοχή αυτών των όρων και προϋποθέσεων, υποχρεούστε ανά πάσα στιγμή να συμμορφώνεστε με τους τοπικούς νόμους και νομοθεσίες όπου γίνεται η μεταφορά σας. Κατά συνέπεια, οι αποσκευές σας δεν μπορούν να περιέχουν οποιαδήποτε αντικείμενα που απαγορεύονται από την τοπική νομοθεσία ή τη νομοθεσία όπως όπλα κτλ. ή αντικείμενα που μπορούν να βλάψουν κάποιον τρίτο. Ακόμη δεν μπορείτε να μεταφέρετε οικόσιτα ζώα χωρίς να το έχετε δηλώσει κατά την διαδικασία κράτησης σας και χωρίς να τα έχετε μαζί σας στο ειδικό κλουβί μεταφοράς τους. Ακόμη δεν μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα υπερβολικού μεγέθους, βάρους, ευαισθησίας. Συνιστούμε επίσης να μην μεταφέρετε στις αποσκευές σας πολύτιμα ή εύθραυστα αντικείμενα.
Στην περίπτωση που ταξιδεύετε έχοντας μαζί σας κατοικίδιο ζώο που δεν το έχετε δηλώσει, ο Μεταφορέας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την μεταφορά και τα χρήματα ΔΕΝ επιστρέφονται.
Μεταφορά των αποσκευών και άλλων προσωπικών αντικειμένων γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του πελάτη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί η VIPtaxithessaloniki να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά. Συνιστούμε να συνάψετε ταξιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας:
Τα εμπορικά σήματα, οι εμπορικές επωνυμίες και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας είναι ιδιοκτησία της VIPtaxithessaloniki και προστατεύονται από τα εθνικά και διεθνή δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Όλο το περιεχόμενο (συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, κειμένων, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια, εικόνες, αρχεία ήχου ή βίντεο, λογισμικό) που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα VIPtaxithessaloniki προστατεύονται από τα εθνικά και διεθνή δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και η οποιαδήποτε χρήση, τροποποίηση ή αναπαραγωγή τους χωρίς τη ρητή έγγραφη συγκατάθεση της VIPtaxithessaloniki απαγορεύεται αυστηρά. Οποιαδήποτε παράνομη χρήση, της ιστοσελίδας της VIPtaxithessaloniki, για οποιοδήποτε σκοπό, απαγορεύεται αυστηρά.

Προσωπικά δεδομένα:
Έχουμε υποχρέωση την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια σας. Όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς θα πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας. Μπορούμε να παρέχουμε ένα αντίγραφο της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, κατόπιν αιτήματος ή, εναλλακτικά, μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα μας. Η VIPtaxithessaloniki προσφέρει την ιστοσελίδα της και κάνει κάθε προσπάθεια για την σωστή λειτουργία και συντήρηση της. Ωστόσο δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απουσία τεχνικών προβλημάτων και λαθών καθώς και ότι η ιστοσελίδα είναι απαλλαγμένη από ιούς που μπορούν να επηρεάσουν την λειτουργία της. Σφάλματα που τυχόν εμφανιστούν, θα διορθωθούν το συντομότερο δυνατόν από την στιγμή που συνειδητοποιήσουμε την ύπαρξη τους.